van schets tot realisatie

Vandaag de dag ontwerpt, ontwikkelt en produceert DTILE haar tegels nog altijd zelfstandig in haar eigen fabriek in Velp. Van schets tot realisatie zijn we betrokken bij de totstandkoming van projecten. Hierbij werken we nauw samen met onze klanten. Die sterke betrokkenheid en verbindende rol motiveert ons in de voortdurende zoektocht naar de best mogelijke oplossingen en technieken.

steengoed

Onze DTILE tegels worden met uiterste precisie en op ambachtelijke wijze vervaardigd. Het gehele productieproces hebben we in eigen handen. Letterlijk, aangezien er bij de fabricatie veel handwerk aan te pas komt. We creëren hiermee een steengoed product. Krasvast en waterbestendig, gemaakt voor intensief dagelijks gebruik.

uniek design

We leveren geen standaard one-size-fits-all product. Elk project vraagt om een unieke benadering. Waarbij onze ontwerpers helpen bij het leggen van de verbinding tussen ruimte en het tegelontwerp. De vorm, functies en kleurkeuze zijn dan ook bij ieder project verschillend en afhankelijk van de omvang en specifieke wensen. Om zorg te dragen voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking realiseren wij voor elk project een uniek op maat gemaakt ontwerp.

Onze studio werkt graag en veelvuldig samen met veel verschillende disciplines die zich gedurende het gehele proces bezighouden met het realiseren van bouw- en interieurprojecten. Zo verbinden we particulieren en ondernemers met architecten, projectontwikkelaars en interieurontwerpers. En vice versa.

integraal

Onze klanten prijzen DTILE door de hoge mate van efficiëntie waarmee projecten worden gerealiseerd. Zo dragen we zorg voor een integrale aanpak en werkwijze. Door van schets tot realisatie betrokken te zijn adviseren wij onder andere in het gebruik van materiaal. U bent daarbij niet afhankelijk van derden zoals loodgieters. Daarbij wordt de productie van onze tegels volledig afgestemd op de planning van uw project.

met aandacht

DTILE tegels worden met aandacht op kleine schaal in eigen beheer geproduceerd. Wij hanteren een vraaggestuurde benadering waarbij voor elk project een unieke reeks tegels wordt gemaakt. Dit past in onze filosofie over duurzaamheid. Waarbij we waarde hechten aan kwaliteit en niet uitsluitend aan de omloopsnelheid van onze producten.

Vacature: Coordinator Merkontwikkeling en Communicatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze, neem dan gerust contact met ons op.