• vacature

    junior marketeer

  • vacature

    junior marketeer

Over Dtile


DTILE is een jong, groeiend Nederlands bedrijf dat een innovatief en uniek design product maakt. Het is onze ambitie zoveel mogelijk toepassingen te vinden voor het gebruik van onze tegels en daarin kunnen voorzien.

We werken met een klein team in een informele sfeer aan opdrachten voor onze klanten uit de hele wereld.

 


Ontwerp, ontwikkeling en productie vinden allemaal plaats in Velp. Dtile professionaliseert en maakt de stap naar de volgende fase; service verlenen aan de gehele keten van ontwerp tot en met realisatie. Om dit te bereiken zijn wij op zoek naar een ambitieuze, zelfstandige junior Marketeer die samen met coördinator merkontwikkeling aan deze ambitie wil meewerken.

Junior Marketeer


Als junior marketeer werk je mee aan het versterken van de positionering van ons design product. Je ondersteunt onze Coördinator Merkontwikkeling en pakt zelfstandig projecten op.

Je gaat je bezighouden met het schrijven van content, denk aan blogs, artikelen en interviews. Daarnaast richt je je op social media (onze producten en projecten zijn visueel en de wereld mag het zien). Je schrijft leuke teksten voor op social media, je maakt filmpjes voor onze social media pagina's en website.

Je bent geïnteresseerd in SEO, SEA en social advertising en schuwt data niet. Je helpt mee met het optuigen en uitrollen van campagnes. Ook hopen we op een creatieve inbreng bij het opmaken van promotiemateriaal (print) o.a. voor onze partners.

Vacature: Coordinator Merkontwikkeling en Communicatie

Ga jij Dtile helpen de volgende stap te maken, te groeien en te professionaliseren?

Over jou


We zijn op zoek naar een enthousiasteling met een can-do mentaliteit. Ervaring kun je opdoen bij ons.

● Je hebt een opleidingsachtergrond in de marketing
● Je bent commercieel ingesteld
● Je kan goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid
● Minimaal HBO opleiding afgerond
● Je Nederlands en Engels is perfect in woord en geschrift en je bent goed in het overbrengen van de juiste boodschap naar de juiste doelgroep, voor zowel consumenten als partners.
● Je bent creatief, zelfstandig, kan met vrijheid en verantwoordelijkheid omgaan en je vindt het leuk om in een kleine, groeiende organisatie te werken.
● Jij komt zelf met ideeën voor het bedrijf en kan deze zelfstandig uitwerken en uitvoeren.

Ben je snel beschikbaar voor bij voorkeur 4 dagen per week en voldoe je aan bovengenoemde eisen? Reageer dan direct via werk@dtile.nl!

Wat bieden wij?


● werken in een leuk creatief groeiend bedrijf (met heerlijke koffie al zeggen we het zelf)
● een marktconform salaris
● een veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheid

Meer weten?
Indien je vragen hebt, mail deze dan naar Iris Sturgeon (Manager HR werk@dtile.nl). Direct reageren kan ook via dit email adres.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.