Vacature (ambachtelijk) productiemedewerker

wie wij zijn & wie wij zoeken


DTILE is een jong, groeiend Nederlands bedrijf dat een innovatief en uniek designproduct maakt. DTILE gebruikt een slogan: We tile the world. Die maakt duidelijk wat onze ambitie is: zoveel mogelijk toepassingen vinden voor het gebruik van onze tegels en daarin kunnen voorzien.
We werken met een klein team in een informele sfeer aan opdrachten voor onze klanten uit de hele wereld. Ontwerp, ontwikkeling en productie vinden allemaal plaats in Velp.
Draag jij graag verantwoordelijkheid en neem jij graag initiatieven? Heb je al werkervaring met het maken van producten? Reageer! Voor deze rol zou je minimaal 32 uur per week beschikbaar moeten zijn.

vacature ambachtelijk productiemedewerker

wat ga je doen


Eigenlijk heel simpel: je maakt tegels. Klei bereiden, gieten, bakken, glazuren en drogen. Maar wij maken ronde constructie tegels en functietegels (inderdaad, tegels met een functie) en dat is een gecompliceerd en specialistisch procedé. We hebben een vermoeden dat wij de enigen zijn die dat beheersen. De term ‘fabriek’ past wellicht niet helemaal bij de manier van werken en de aandacht die elke DTILE-tegeltje krijgt.

Om dit proces efficiënt te laten verlopen is de organisatie van de werkplekken en het plannen van de productie essentieel, en dus mede jouw verantwoordelijkheid. We zijn nooit uitgeleerd: er is altijd ruimte voor het ontwikkelen en verbeteren van producten en productiemethoden. Je ideeën zijn meer dan welkom!

Toch even de functie-eisen op een rijtje:
• MBO werk- en denkniveau.
• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring (dit kan bijvoorbeeld ook in bakkersbedrijf of met bereiden van voedsel).
• Technisch inzicht en goede beheersing van de Nederlandse taal.
• Competenties die op jou van toepassing zijn: samenwerkingsgericht, kwaliteitsgericht, gevoel voor details, plannen, je hebt aanpassingsvermogen en bent creatief.
• Daarnaast kun je zelfstandig werken en neem je verantwoordelijkheid.

wat krijg je daarvoor terug


• Markt conform salaris;
• Een gezellig & informeel, sfeervol plekje in ons kleine team.

Ben je enthousiast geworden en is deze rol op jouw lijf geschreven? Dan willen we graag met je in gesprek!

Stuur ons een uitgebreide motivatie met CV t.a.v. Klaartje via werk@dtile.nl.