vacature productiemedewerker

wie wij zijn & wie wij zoeken


DTILE is een jong, groeiend Nederlands bedrijf dat een innovatief en uniek designproduct maakt. DTILE gebruikt een slogan: We tile the world. Die maakt duidelijk wat onze ambitie is: zoveel mogelijk toepassingen vinden voor het gebruik van onze tegels en daarin kunnen voorzien. 
We werken met een klein team in een informele sfeer aan opdrachten voor onze klanten uit de hele wereld. Ontwerp, ontwikkeling en productie vinden allemaal plaats in Velp. 
Draag jij graag verantwoordelijkheid en neem jij graag initiatieven? Heb je al werkervaring met het maken van producten? Reageer! Voor deze rol zou je minimaal 32 uur per week beschikbaar moeten zijn.

wat je rol is…


Eigenlijk heel simpel: je maakt tegels. Klei bereiden, gieten, bakken, glazuren en drogen. Maar wij maken ronde constructie tegels en functietegels (inderdaad, tegels met een functie) en dat is een gecompliceerd en specialistisch procedé. We hebben een vermoeden dat wij de enigen zijn die dat beheersen. De term ‘fabriek’ past wellicht niet helemaal bij de manier van werken en de aandacht die elke DTILE-tegeltje krijgt.

Om dit proces efficiënt te laten verlopen is de organisatie van de werkplekken en het plannen van de productie essentieel, en dus mede jouw verantwoordelijkheid. We zijn nooit uitgeleerd: er is altijd ruimte voor het ontwikkelen en verbeteren van producten en productiemethoden. Je ideeën zijn meer dan welkom!

Toch even de functie-eisen op een rijtje:
• MBO werk- en denkniveau.
• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring (dit kan bijvoorbeeld ook in bakkersbedrijf of met bereiden van voedsel).
• Technisch inzicht en goede beheersing van de Nederlandse taal.
• Competenties die op jou van toepassing zijn: samenwerkingsgericht, kwaliteitsgericht, gevoel voor details, plannen, je hebt aanpassingsvermogen en bent creatief.
• Daarnaast kun je zelfstandig werken en neem je verantwoordelijkheid.

wat wij bieden…


Je wordt onderdeel van ons team dat in een informele sfeer continue op zoek is naar verbetering. In ons groeiende bedrijf krijg jij volop kansen om je verder te ontwikkelen. We bieden je daarvoor een salaris tussen € 1600 en € 1900 bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek.
Enthousiast geworden en is deze rol op jouw lijf geschreven? Dan komen wij graag in gesprek met jou!
Graag ontvangen we een e-mail met je motivatie en cv op werk@dtile.nl