DTILE is in designkringen wereldwijd erkend door zijn DTILE functie- en constructietegels. De eerste producten zijn geïntroduceerd in 1997 en het merk DTILE is in 2010 officieel tot stand gekomen. Onze tegels zijn inmiddels in meer dan 50 landen verspreid over vier continenten te vinden.

DTILE vertelt tegelijkertijd het verhaal waarin drie Nederlandse, industriële vormgevers als pioniers een nieuw en revolutionair tegelconcept ontwikkelden, ze sleepten wereldwijd prestigieuze awards binnen. De ontworpen producten werden opgenomen in musea en er werd een heuse tegelbakkerij opgezet. Omdat ze geloofden in steengoede kwaliteit, omdat ze geloofden in de noodzaak en toegevoegde waarde van functionele en constructieve tegels in onze leefruimtes.

Ontwerpers


Van innovatieve startup is DTILE doorgegroeid naar een toonaangevend designmerk met een no-nonsense mentaliteit. DTILE levert design zonder pretenties. Onze in-house ontwerpers zijn verantwoordelijk voor de realisatie van projecten. Op dagelijkse basis delen ze hun kennis en creativiteit met onder andere architecten, projectontwikkelaars, interieurontwerpers en ondersteunen eindgebruikers bij het realiseren van hun woondromen. Om een uitmuntend en duurzaam resultaat te realiseren zijn onze ontwerpers in het gehele proces betrokken. Van schets tot realisatie. Zo geven wij optimaal vorm aan persoonlijk ingerichte ruimtes, volledig afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten.

R&D


DTILE heeft een revolutionaire oplossing voor een eeuwenoud concept.
Innovatie is dan ook de drijvende kracht van de organisatie. Zo zijn we altijd op zoek naar slimmere en betere oplossingen die bijdragen aan meer duurzame producten en een betere planeet. Of dit nu is op het gebied van alternatieve grondstoffen, slimmere productie of nieuwe functionaliteiten die alledaagse problemen oplossen. Iedere werknemer binnen DTILE draagt hier aan bij.