• vacature

    coördinator merkontwikkeling en communicatie

  • Vacature: Coordinator Merkontwikkeling en Communicatie

    vacature

    coördinator merkontwikkeling
    en communicatie

Wat ga je doen


Als Coördinator Merkontwikkeling & Communicatie werk je aan het versterken van de positionering van ons design product. Je begint aan de basis, namelijk het vertalen van onze customer journey, onze Why en onze services naar Storytelling en Vormgeving. Daarnaast vertaal je dit naar Instructies & Tools (bijv een presskit) voor onze partners.

Dit houdt in dat je goed bent in het vertalen van onze basis naar de vormgever, de websitebouwer, filmer en fotograaf. Uiteraard doe je een voorstel voor de selectie van deze samenwerkingspartners.

 


Wanneer deze basis in gang is gezet, houd je je bezig met de verdere invulling van de website, richt je je vol op social media (ons producten en projecten zijn visueel en de wereld mag het zien). Je schrijft leuke teksten voor op social media, je maakt filmpjes voor onze social media pagina's en websites, je houdt de ontwikkelingen in de markt bij, en zet nieuwe partnerships op met interessante partijen. Verder weet je op regelmatige basis analytics aan te leveren en richt je je op het bouwen van een community rondom Dtile. We denken verder aan de opzet van een landingspagina, een nieuwsbrief ontwikkelen en onze partners en verkoop faciliteren.

Ga jij Dtile helpen de volgende stap te maken, te groeien en te professionaliseren?

Over DTILE


DTILE is een jong, groeiend Nederlands bedrijf dat een innovatief en uniek design product maakt. Het is onze ambitie zoveel mogelijk toepassingen te vinden voor het gebruik van onze tegels en daarin kunnen voorzien.

We werken met een klein team in een informele sfeer aan opdrachten voor onze klanten uit de hele wereld. Ontwerp, ontwikkeling en productie vinden allemaal plaats in Velp. Dtile professionaliseert en maakt de stap naar de volgende fase; service verlenen aan de gehele keten van ontwerp tot en met plaatsing. Om deze groei stap verder vorm te geven zijn wij op zoek naar een coördinator merkontwikkeling en communicatie.

Vacature: Coordinator Merkontwikkeling en Communicatie

Over jou


● Je hebt ervaring met branding, marketing, communicatie
● Je bent commercieel ingesteld
● Je vindt het leuk om in een klein bedrijf te werken, waar je zelf ook bepalend bent voor de groei van de organisatie
● Je kan goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid
● Minimaal HBO opleiding afgerond
● Je hebt ervaring met verschillende CMS systemen zoals WordPress en online systemen zoals Google Analytics, Google Adwords en social media advertisement;
● Je Nederlands en Engels is perfect in woord en geschrift en je bent goed in het overbrengen van de juiste boodschap naar de juiste doelgroep, voor zowel consumenten als partners.
● Je bent creatief, zelfstandig, kan met vrijheid en verantwoordelijkheid omgaan en je vindt het leuk om in een kleine, groeiende organisatie te werken.
● Jij komt zelf met ideeën voor het bedrijf en kan deze zelfstandig uitwerken en uitvoeren.

Ben je snel beschikbaar voor bij voorkeur 4 dagen per week en voldoe je aan bovengenoemde eisen? Reageer dan direct via werk@dtile.nl!

Wat bieden wij?


● werken in een leuk creatief groeiend bedrijf (met heerlijke koffie al zeggen we het zelf)
● een marktconform salaris
● een veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheid

Meer weten?
Indien je vragen hebt, mail deze dan naar Iris Sturgeon (Manager HR werk@dtile.nl). Direct reageren kan ook via dit email adres.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.